2017. november 26., vasárnap

A vörös cékla rákellenes hatása

Céklával a rák ellen

A vörös cékla leveleit sebek és hegek kezelésére használják, gyökerét a betegségekből való lábadozás esetén valamint a rákok növekedésének meggátolására, a vérnyomás és az idegrendszer egyensúlyának megőrzésére használják. Pontosabban a növény levét használják többezer éve a népi gyógyászatban. A növényben található pigment az a fő hatóanyag amellyel a rákok és leukémiák növekedése megakadályozható ha rendszeresen fogyasszuk. Nem toxikus, hőkezelésre nem bomlik el, még emésztés során sem. Főzés után is megőrzi hatékonyságát. A hatékony napi adag pigment egy kilogramm céklában található meg, amelyből 200-300 ml levet lehet nyerni. Ezt a mennyiséget kell inni naponta évekig rendszeresen. Hatására az étvágy visszatér, a besugárzások mellékhatásai csökkennek, a vörösvértestsűllyedés normalizálódik.
  Ha a cékla megszínesíti a vizeletet, akkor biztos, hogy valamilyen egészségügyi probléma van a szervezetben.
  Emellett a céklát különböző módokon is fel lehet használni, ételekben, de erről nem akarok most írni.
  Különböző formákban felhasználva kezelni lehet a vérszegénységet, mandulagyulladást, krónikus bronchitiszt, koleszterinlerakódásokat old, a belekben található baktériumflóra újratelepítésére, nehézfémmérgezések-,  radioaktív szennyezés kivédésére, immunerősítésre, magas vérnyomásra, meghűlés, grippé, valamint kőelhajtásra is alkalmazható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése