2017. április 27., csütörtök

Rákellenes zöldségek és gombák

  Zöldségek és gombák a rákkezelésben

 
Nem szeretném részletezni a különböző zöldségek és gombák hatóanyagait, csak szeretném megemlíteni, hogy ajánlatos a következő növényeket beépíteni az étrendbe, mivel rákellenesek: saláta, spenót, fokhagyma, grepfruit, alma és az alma magja, lenmag, mogyorófélék, diófélék, paradicsom, cseresznye és a különböző gombák például a Phellinus linteus fajtái, a Reishi, Shiitake, Maitake gombafajok. Ezekből a gombákból rákellenes gyógyszerkészítmények is készűlnek. Kaphatók a különböző gyógynövényes boltokban, aki úgy dönt, hogy gombákkal próbálkozik a rák legyőzésében, érdemes utánna olvasni az interneten és megkeresni a megfelelő gombaalapú gyógyszerkészítményt. Úgy vélem, hogy ezek is nagyon hatásosak tudnak lenni a rákkezelésben, erős immunrendszer erősítő hatásuk van, valamint a hiányállapotok ellen kiválóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése