Az egyes élelmiszerek 100 grammjára jutó C-vitamin alapján:
csipkebogyótea (200 mg), áfonya, a feketeribizli (160 mg), az élénkvörös és zöld színű paprikák (183 mg), a petrezselyem zöldje (133 mg), a kivi (98 mg), a brokkoli és a kelbimbó (85 mg), citrom (53 mg), a narancs (50 mg), a lime (29 mg), a grapefruit (33
mg), valamint a káposztafélék (51 mg). A lista alján pedig az alma (5,7
mg), a cékla (13 mg) és az uborka (5 mg) található.
A csipkebogyóteát lehetőleg hidegen áztatva készitsük el, hiszen a hő a C vitamin ellensége, hatására elbomlik.
A C-vitamin rákellenes hatásáról számos tanulmány született, fogyasszunk a fenti élelmiszerekből minél többet.
Egy olyan oldal ahol többet tudhatsz meg a rák gyógynövényekkel és egyéb gyógynövényekhez kapcsolható rákkezelésről. Ugyanakkor életviteli tanácsokat is szolgáltat az oldal, valamint számos pszichológiai vonatkozásokat ír le a rákkezeléssel kapcsolatban. Életviteli tanácsok rákos betegeknek. Alternatív terápiák. Esettanulmányok. Étrendi tanácsok. Gyógynövények és rák. Gyógynövényes kezelések.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése