A B17 vitamin egyes gyümölcsök keserű magjában
található, amelyeket általában nem fogyaszt el senki például az alma magja is tele van ezzel a
vitaminnal, de a szárított sárgabarackmag finomabb, könnyebben bevihető a szervezetbe. A hunzák egy ősi magyarrokontörzs az észak-pakisztáni
hegyekben és az emberek ott 100 éves korig is elélnek. A rák
gyakorlatilag ismeretlen betegség ezeknek az embereknek. Ennek az az oka, hogy a hunza emberek sárgabarackot esznek minden nap, mivel ez a
legnépszerűbb gyümölcsük, és magját is fogyasztják szárítva. Dr. Ernst T.
Krebs Nobel díjas professzor 1996-ban bekövetkezett haláláig propagálta a B-17 vitamin
fogyasztását a rák megelőzésének érdekében, de nem kapott nagy
sajtóvisszhangot. Régen tudják a tudósok, hogy létezik egy vitamin a természetben, ami teljes
biztonsággal megelőzi a rákos daganatok kialakulását, azonban nem nagyon hirdetik a sajtóban a gyógyzeripar nyomására. A
pakisztáni hunza emberek körülbelül 250-300 mg B17-vitamint esznek egy nap,
míg a modern ember csak 2 mg-ot fogyaszt naponta. Nagyon ajánlott a fogyasztása.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése